Vaginita bacteriana tratament cu produse Calivita

Vaginita bacteriana determina simptome specifice care sunt diferite de cele ale altor doua tipuri de infectie vaginala frecvente, infectia
vaginala si cu trichomonas. Exista posibilitatea de a avea mai multe tipuri de vaginita bacteriana in acelasi timp.
Vaginita bacteriana este o schimbare in balanta bacteriilor care sunt prezente in mod normal in vagin, care poate duce la aparitia unor simptome suparatoare. Vaginita bacteriana este cea mai frecventa cauza de simptome vaginale la femeile aflate la varsta fertila. 

Cel mai important simptom al vaginita bacteriena este eliminarea unei secretii in cantitate excesiva, urat mirositoare, de culoare alb-cenusie, diferita de secretia vaginala normala. Una din trei femei cu vaginita bacteriana descriu o secretie galbena.
Un miros de "peste", suparator, care este de obicei mai urat dupa contactul sexual, este semnalul de alarma al vaginita bacteriena.
Totusi, aproape jumatate din femeile cu vaginita bacteriana nu au simptome care sa atraga atentia.

Alte afectiuni ce pot prezenta simptome asemanatoare cu vaginita bacteriana sunt bolile cu transmitere sexuala, infectia de tract urinar si infectia vaginala.

Vaginita bacteriana este importanta mai ales daca femeia este insarcinata. In timpul sarcinii, ea poate duca la aparitia de complicatii, precum avortul spontan, nastere prematura (inainte de termen) si infectie pelvina aparuta dupa nastere.
Infectia uterului este o cauza frecventa a nasterii premature vaginita bacteriana poate provoca acest tip de infectie sau poate fi un semnal de alarma pentru o alta problema ce cauzeza nasterea prematura. Expertii continua sa cerceteze daca vaginita bacteriana este o cauza directa sau indirecta.
Prezenta unei vaginita bacteriena in momentul unei proceduri/tehnici pelvine invazive (cum ar fi nasterea prin cezariana, histerectomia, avortul clinic, biopsia endometriana sau plasarea unui dispozitiv intrauterin) creste riscul de aparitie a unei infectii pelvine.
Prezenta unei vaginita bacteriena in momentul expunerii la o boala cu transmitere sexuala (inclusiv HIV) creste riscul de a face acea infectie. 

 In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii vaginitei infectioase,

Pentru tratarea vaginita bacteriana recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- URX (1-1-1, dupa masa), contine substante active anti-infectioase care elimina microorganisemele de la nivelul tractului urinar.

- Vital pe grupa sanguina (1-1-0 dupa masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale si vitamine cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice).

- Pure Yucca (1-0-1 la copiii dupa 5 ani si 0-1-2 la adulti, in timpul mesei, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine).

- Oregano Oil (4-4-4 picaturi in pahar cu apa, blocheaza dezvoltarea fungilor, microbilor si parazitilor).

- Immunaid (1-1-0 la copiii dupa 5 ani si 1-2-0 la adulti, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza sinteza de imunoglobuline-inclusiv pe cele raspunzatoare de manifestarile alergenice).

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.
 

 
 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.