Varice tratament cu produse Calivita

Varice sunt dilatatii ale venelor superficiale, localizate predominant la nivelul membrelor inferioare si afecteaza un mare procent din populatie. Aparitia varice depinde de factori genetici (rasiali, familiali) si sociali (obezitatea, profesia).

Varice primare se dezvolta in absenta unei afectiuni favorizante, avand componenta genetica.

Varice secundare apar ca o manifestare secundara, adesea dupa o tromboza venoasa. Exista situatii in care cele doua tipuri de varice coexista.

Manifestarile clinice sunt reprezentate de senzatia de greutate, arsura, furnicaturi sau dureri sub forma de crampa la nivelul musculaturii gambei. Varice apar mai des la femei decat la barbati.

Dilatarea permanenta si patologica a venelor se datoreaza pierderii tonicitatii peretilor. Varice apar intre 20-40 ani, fiind mai frecvente la femei. Se recomanda ceaiuri, comprese, apiterapie, gimnastica medicala si tratament fizio-balnear. Remediu pentru Varice sint frunzele de varza, care, aplicate pe varice, au actiune decongestionanta. Mai sint indicate si in senzatiile de "gambe grele". Se aplica 2-3 straturi de frunze proaspete, usor zdrobite, care se tin sub comprese toata noaptea. Se leaga fara a se stringe prea tare.

 In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii varice,

Varice reprezinta o insuficienta venoasa manifestata prin dilatatii ale sistemului circulator venos ce pot evolua spre cronicizare. Insuficienta venoasa este o boala ce afecteaza atat sistemul venos profund, cat si pe cel superficial. Aceasta afectiune apare in principal datorita expansiunii, fara un tratament, a unor varice ale membrelor inferioare. Un numar important de oameni sufera intr-un grad mai mic sau mai mare de o tulburare circulatorie venoasa a membrelor inferioare. Nu toti vor ajunge la insuficienta venoasa cronica. In acest sens, pentru tratarea varicelor recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vein Care (0-0-1 - adica o ungere seara - are efect analgezic si dilatator la nivelul, este anticoagulant, fortifica peretii venelor, imbunateste circulatia si impiedica aparitia edemelor).

- Vein Protex (1-1-1, accelereaza vindecarea ranilor, confera rezistenta si flexibilitate vaselor de sange).

- Mega Protect 4 Life (1-0-1, asigura regenerarea tesuturilor, stimuleaza tonicitatea peretilor vaselor sanguine si asigura o buna circulatie sanguina la nivel local)

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.