Dictionar de vise: J, K

Semnificatia viselor

Alegeti simbolul visat dupa initiala sa:


JAMBIERE jambierele  : au rolul de a ne proteja picioarele , pentru a putea înainta și pe un teren greu accesibil, simbolizând teama de o etapă dificilă din viață sau de oamenii pizmuitori, care vor să ne împroaște imediat cu noroi. Jambierele sunt rareori simbolul pedanteriei, care, în realitate, ne face să suferim.

JDER : vezi „vulpe", „animai de prada".

JGHEAB : dacă în vis curățați jgheabul de la acoperiș, în realitate doriți să acumulați noi cunoștințe spirituale, care să vă ajute în viață, în cazul în care jgheabul este înfundat, eforturile sunt inutile, pentru că nu veți ajunge la nici un rezultat și, de aceea, momentan sunteți deprimat. Cine se ține bine de jgheabul acoperișului, pentru a nu cădea, are idei la care nu vrea să renunțe - chiar dacă îi este greu (vezi. de asemenea, „acoperiș", „țigle").

JILȚ :  dacă vă visați în fotoliul preferat al străbunicului,inseamna ca in realitate, vă bazați pe ceilalți, pentru a duce o viață comodă. Doriți să aveți liniște, dar nu observați că omului de lângă dum- neavoastră i se spulberă iluziile, pentru că nu realizați nimic fără ajutorul cuiva (vezi, de asemenea, „fotoliu").

JACHETA : Daca visezi ca porti o haina veche si zdrenturoasa este semn ca vei avea destui bani pentru a trai bine.Daca visezi ca pierzi o haina este semn ca vei avea probleme in afaceri si cu prietenii si ca vei suferi o serie de dezamagiri in actiunile pe care le vei intreprinde.

JACHETA : dezbraci- pericol apropiat;- îmbraci- ții un pericol la distanță;- nouă- dificultăți financiare;- veche- primești un sfat bun.

JAD : succes intelectual;- verde- iti asumi o sarcina lunga si grea.

JAD : Daca visezi ca porti o bijuterie frumoasa cu jad, vei primi oaspeti neasteptati.Daca visezi ca jadul este montat in aur, va trebui sa faci o donatie pentru o cauza nobila.

JAF : afaceri cu profit mare;- tu ești jefuit- poți începe afaceri noi.

JAF : Vezi hot.

JALUZELE: teama de a privi în fata realitatea, încercarea de a crea o lume imaginara, fuga de realitate, izolare, neîncredere, singuratate, retragere, refugiu, nevoie de intimitate sau meditatie.

JAR : ești în primejdie;- arzând cu flăcări mici- realizări mici;- incandescent- despărțire;- frigându-te- noroc;- stins- îmbogățire;- te frige- noroc.

JAR: visul inseamna ca vei avea mult de munca in viitor, dar nu pe degeaba; munca iti va fi bine rasplatita;

JARATIC : văduvie;- având- iubire și înțelegere în familie, stare materială excelentă;- stins- bogăție

JOBEN: secrete, talente ascunse, nevoia de a face impresie buna într-o situatie importanta, nevoie de rafinament, eleganta, prestanta într-o confruntare majora, romantism.

JOC: (de noroc) risc de pierderi, întâmplare, aventura, investitii nesigure, afaceri neclare, avertisment cu privire la cheltuieli, nevoia de a te lasa în voia sortii, sentimentul ca nu poti schimba cu nimic lucrurile, acceptarea hazardului si riscului, aventura, lipsa oricarui (auto)control; (de copil) dorinta de a atinge un tel, dar din care îti lipsesc mijloacele sau experienta de a-ti atinge scopul.

JOS / ÎN JOS: inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri în fata altora, sanse în minus de a câstiga într-o confruntare, neîncredere în fortele proprii, sperante pierdute, pesimism, regres.

JUDECATOR: propria ta constiinta, decizii importante, nevoia de a chibzui îndelung, nevoie de întelepciune, a ta sau a altuia cu mai multa experienta, maturitate, risc sau teama de a gresi, teama de pedeapsa.

JURA / JURAMÂNT: angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credinta.

JUNGHI :  semn de neplacere, de excese culinare si de probleme de sanatate, anxietate, tulburari psihice.
 

JURIU : nevoia de a demostra ceva cuiva, alegeri fara sat ii cont de ce spun cei din jurul tau.

KARATE : Daca visezi ca participi la o lupta si te folosesti de karate inseamna ca vei avea succes in calatoriile de afaceri.

 KETCHUP : Daca visezi ca pui ketchup pe mancare inseamna ca vei fi indecis din cauza unei persoane pe care o admiri.

KAKI: restrictii, disciplina impusa, libertate limitata, supunere, umilinta, acceptarea unei pozitii inferioare, de subaltern, acceptând comanda altora.

KILOGRAM: greutati, probleme, dificultati; suflet greu, apasare, suprasolicitare, stress.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
www  www.pravaliata.ro
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.